Geen interesse in verweggistan

Mede dankzij steun van ons Postcode Loterij Fonds voor journalisten reisde Frauke Decoodt naar El Salvador om een reportage te maken over de strengste abortuswetten ter wereld. In deze blog beschrijft ze de (soms moeizame) weg naar het tot stand komen van haar publicatie.  Een blog met haar bedenkingen bij enkele journalistieke conventies en hoe ver je kan gaan met jezelf aan te passen om toch maar gepubliceerd te worden.

“Een artikel over alledaags geweld tegenover alledaagse mensen in verweggistan? Sorry, geen interesse.”

Free Press Unlimited – 13 november 2018

frauke_decoodt._protest_vrouwen_8_mei._san_salvador

Lees verder via Free Press Unlimited

One thought on “Geen interesse in verweggistan

  1. Dag Frauke, Het is wel erg, onbegrijpelijk ! opa

    Op 15-11-18 om 17:38 schreef NO – STATUS – QUO: > WordPress.com > NO – STATUS -QUO posted: “Mede dankzij steun van ons Postcode Loterij > Fonds voor journalisten reisde Frauke Decoodt naar El Salvador om een > reportage te maken over de strengste abortuswetten ter wereld. In deze > blog beschrijft ze de (soms moeizame) weg naar het tot stand komen van” >

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s